Praktisk information

 

Leje af lokale:

Bestilling modtages via hjemmeside eller på mail til vestsjaellandscatering@gmail.com

 Efter bestilling modtages en forhåndsreservering pr. mail. Denne er gældende i 14 dage, du vil blive kontaktet herefter, og vil du beholde reserveringer indbetales den fulde leje. Når beløbet er modtaget fremsendes en endelig bekræftelse. Lokaleleje betales ikke tilbage ved aflysning af arrangement.

 

Bestilling ud af huset.

Ved bestilling ud af huset, betales det fulde beløb inden levering.

 

Levering:

Ved levering, afregnes denne direkte med chaufføren.

 

Endeligt antal​:

Endeligt antal skal meldes senst 8 dage før arrangementets start. Det meldte antal kan herefter ikke rettes ned og skal som minimum betales. Antallet skal meddeles skriftligt og er herefter bindende.

 

Betaling af arrangement i huset.

Afregning for arrangement, skal ske ved afslutning af denne.  Der kan betales kontant eller med mobilpay på 60383754 Angiv venligst navn sammen med betalingen.

 

Afbestilling - reduktion ved selskab i huset.

Ved afbestilling af hele selskabsarrangementet fra og med 3 uger før afvikling af det bestilte kan Vestsjællands Catering kræve en godtgørelse, der svarende til 50% af prisen for de afbestilte ydelser.

Ved senere end 8 dage før afvikling af det bestilte kan Vestsjællands Caternng kræve godtgørelæe, der svarer til 75% af prisen på de afbestilte ydelser.

Ved udeblivelse, betales fuld pris for hele arangementet.

Vestsjællands Catering har derudover krav på at blive holdt skadesløs for udgifter til særlige aftalte ydelser, der ikke kan afbestilles f.eks. musik og lokaleleje.

 

Prisen er inkl. moms 25%